Politechnika Częstochowska

Wydział Inżynierii Produkcji i Technologii Materiałów

Przewodniczący i Rada Dyscypliny Naukowej
Inżynieria Materiałowa
zawiadamiają, że w dniu 28.10.2020 r. o godz. 12.00
odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej
w trybie zdalnym z wykorzystaniem
platformy wideokonferencyjnej Politechniki Częstochowskiej (telco.pcz.pl),
przy użyciu technologii informatycznych zapewniających kontrolę przebiegu
i rejestrację

mgra inż. Jarosława Lulkiewicza

Tytuł rozprawy:
"Teoretyczno-doświadczalna analiza procesu walcowania pierścienia ze stopu aluminium 7xxx"

 


Promotor: 
Prof. dr hab. inż. Anna Kawałek
Politechnika Częstochowska

Promotor pomocniczy:
Dr inż. Stanisław Ziółkiewicz
GFWW Growag Sp. z o.o. Grodzisk Wielkopolski

Recenzenci:
Prof. dr hab. inż. Janusz Majta
Akademia Górniczo-Hutnicza

Dr hab. inż. Arkadiusz Tofil, prof. PWSZ 
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Chełmie

Dyscyplina Naukowa: Inżynieria Materiałowa

 Z rozprawą doktorską można zapoznać się w Czytelni Biblioteki Głównej Politechniki Częstochowskiej, al. Armii Krajowej 36.
Recenzje i streszczenie rozprawy są dostępne pod adresem https://www.wip.pcz.pl/pl/wydzial/stopnie-i-tytuly-naukowe/przewody-doktorskie.


Link do uczestnictwa w publicznej obronie rozprawy doktorskiej zostanie udostępniony po wcześniejszym podpisaniu Oświadczenia (tradycyjnie  w wersji papierowej lub elektronicznie  podpisem kwalifikowanym albo profilem zaufanym). Oświadczenie należy przesłać: w wersji papierowej na adres siedziby Rady Dyscypliny Naukowej Inżynieria Materiałowa: 42-200 Częstochowa, Al. Armii Krajowej 19, a w wersji elektronicznej: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Rejestracja uczestników będzie otwarta od godz. 8.00 w dniu 15.10.2020 r. do godz. 10.30 w dniu 28.10.2020 r.
Osoby, które prześlą oświadczenie, otrzymają w mailu zwrotnym link do  wirtualnego pokoju, gdzie odbędzie się publiczna obrona w/w rozprawy doktorskiej,  wraz z kodem dostępu.

Ta strona używa ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki Ok, rozumiem.